Ons team

Hoi! Ik ben Jasper Groen en vierdejaars student Social Work . Momenteel loop ik full-time stage bij WIJ Groningen Schilderswijk/Centrum. Via een collega van het WIJ team ben ik in aanraking gekomen met het project Studentenhuis Zoekt Senior en het leek me meteen heel leuk om hieraan mee te werken. Mijn taken zijn: het meegaan met huisbezoeken en koppelingsgesprekken. Daarnaast fungeer ik ook als coördinator. Met mijn kennis over studenten en het studentenleven hoop ik veel toe te kunnen voegen. Inmiddels besteed ik één dag in de week aan het project. Uiteindelijk is mijn doel om het project binnen Groningen tot een groot succes te maken.
Mijn naam is Joris en ik zit in het tweede jaar van de opleiding Social Work van de Hanzehogeschool Groningen. Voor mij stage bij MJD heb ik samen met mede-studenten het Studentenhuis Zoekt Senior project opgezet. Samen met het team zoeken wij de geschikte match tussen studentenhuizen en senioren om leuk en actieve samenwerkingen op te zetten tussen de studenten en ouderen.
Hey, mijn naam is Floor. Ik ben stagiair bij MJD en zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding Social Work van de Hanzehogeschool. Ik zorg voor een goede match tussen de senior en het studentenhuis. Dit doe ik door een gezellig gesprek te voeren met zowel de ouderen als studenten om erachter te komen wat verwachtingen zijn van beide partijen.Ik hoop veel geslaagde matches te kunnen maken zo jong en oud samen te brengen.
Hoi! Mijn naam is Laura. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Social Work. Het hele jaar loop ik stage bij WeHelpen als één van de matchmakers van Studentenhuis Zoekt Senior. Ik doe mijn best om de perfecte match te maken tussen de studenten en ouderen. Hier heb ik veel plezier. Elke keer is het voor mij een uitdaging om tot een goedlopende match te komen. Daarbij komt het goed van past dat ik ervan houd om met verschillende mensen te werken.
Hoi! Mijn naam is Huz. Ik ben tweedejaars student Social Work en loop stage bij WeHelpen. Binnen Studentenhuis Zoekt Senior is het mijn taak om het maken van de match tussen de studentenhuizen en senioren zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik verken het sociale werkveld met veel plezier en ben ook altijd nieuwsgierig naar nieuwe mensen.
Hallo, mijn naam is Anouk Junius. Ik werk als coördinator voor WeHelpen Groningen en ondersteun het team van Studentenhuis zoekt Senior. Wanneer er vragen zijn van verwijzers, senioren, studenten en/of andere belangstellenden kunnen zij bij mij terecht.

Wil je dat deze toppers jou en je medestudenten helpen aan een goede match?